Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Woody Allen | Za 22 jun 2019 om 20:00u | Bozar Brussel
Woody Allen | Za 22 jun 2019 om 20:00u | Bozar Brussel 83,-

Woody Allen and The Eddy Davis New Orleans Jazz Band in Bozar Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Woody Allen and The Eddy Davis New Orleans Jazz Band in Bozar Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Woody Allen? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 49 tot 115 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Woody Allen Za 22 jun 2019 om 20:00u | Bozar Brussel
€83,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band starten hun Europese tour met een exclusieve show in Brussel. De beroemde filmmaker is tevens klarinettist en brengt met musical director Eddy Davis en hun formatie op zaterdag 22 juni een bezoek aan BOZAR in Brussel. Woody Allen komt voor het eerst in 10 jaar als muzikant naar België voor een optreden. De show wordt geïmproviseerd zonder een vaste setlist en bestaat uit een gevarieerde collectie vroege twintigste-eeuwse liedjes, hymnes, blues, geïnspireerd op het werk van legendarische artiesten zoals Sidney Bechet, George Lewis, Johnny Dodds, Jimmie Noone en Louis Armstrong. Al 36 jaar vermaken Woody en zijn New Orleans Jazz Band, onder leiding van muzikaal leider Eddy Davis, het publiek met een unieke mix van muziek geïnspireerd op New Orleans. In 1996 deden zij hun allereerste Europese tournee, waarin ze negentien concerten in 21 dagen speelden. Dat werd vastgelegd voor de veelgeprezen documentaire Wild Man Sings the Blues, die werd verfilmd door de Oscarwinnende regisseur Katherine Bigelow, die Woody en de band gedurende de tour volgde. Woody Allen komt niet vaak naar Europa voor optredens, alleen deze zomer staat hij in München, Milaan, Amsterdam en in BOZAR in Brussel.