Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Wouter Dewit | Wo 29 jan 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
Wouter Dewit | Wo 29 jan 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 50,-

Wouter Dewit + Pieter de Graaf in de Roma Borgerhout Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Wouter Dewit + Pieter de Graaf in de Roma Borgerhout Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Wouter Dewit? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 16 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Wouter Dewit Wo 29 jan 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€50,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Twee jaar geleden was pianist Wouter Dewit nog gewoon een nobele onbekende die in zijn vrije tijd wat piano speelde tussen het lesgeven door. Op een onbewaakt moment werd zijn nummer La Durée opgepikt door de curatoren van Spotify, en sindsdien gaat het loeihard. Het nummer haalde ondertussen meer dan 17 miljoen (!) streams op het onlineplatform, en Dewit brengt dit najaar met Here zijn derde plaat uit. Zijn vorige plaat Still, verschenen bij Zealrecords, kreeg lovende reacties in de media. De Morgen noemde het ‘gouden melancholie’ en ‘een album dat je overvalt en verloren achterlaat’, Focus Knack schreef over ‘klassiek gekleurde maar niet in het keurslijf gedwongen composities’ en Metro meldt ‘een plaat om te koesteren’. Here begint waar Still eindigde en trekt de compositorische lijn door naar nog meer eenvoud enerzijds en meer ingekleurde arrangementen anderzijds. Here vraagt minder om verstilling, maar is dwingender in sound en hier en daar ronduit extravert. Ook live laat Dewit zich voor deze nieuwe plaat omringen door een variatie aan instrumenten.